Banca Intesa

Banca Intesa

Banca Intesa je naš dugogodišnji klijent. Kada su enterijeri poslovnica u pitanju onda je kvalitet jedna od najbitnijih stavki pri izvođenju. Veliki broj ljudi dnevno prođe kroz poslovnice ove banke i samim tim svi materijali moraju zadovoljavati najviše standarde kvaliteta. Naša međusobna dugogodišnja saradnja se zasniva na poverenju koje smo stekli izvođenjem enterijera u preko 100 filijala širom Srbije.

Samo neki od poslova koje smo izvršili za njih uključuju njihovu filijalu u Delta City-ju koja uključuje objekte za njihovo premier bankarstvo, internetske terminale za kupce, prostor za prolaz osoblja i veliko skladište u podrum. U filijali na Studentskom trgu, stvorili smo područje poslovnog bankarstva na dva sprata, plus prostor za međunarodno pomoćno osoblje. I sve dok je ogranak ostajao otvoren bez smetnji.

U filijali u ulici Vojvode Stepe smo opremili dvospratnu jedinicu, uključujući ugradnju spoljnog bankomata, dva stola za usluge kupcima, kancelarije i sobu za opuštanje osoblja. Dok smo bili u Belville-u, izveli smo kompletan projekat obnove, uključujući novo stepenište, sobe za osoblje i glavnu bankarsku salu, polaganje novih drvenih podova i postavljanje novih pločica.

Projekat
Banca Intesa – Adaptacija filijala

Lokacija
Beograd i Srbija regionalno

Sektor poslovanja
Bankarstvo i Finansije

Veličina
15.000 m2

Period adaptacije
2007 - 2013