Poslovni enterijeri

Od najveće nam je važnosti da svaki kvadratni metar Vašeg prostora bude pametno iskorišćen.

Kompanija ENT MILLER vrši usluge izvođenja radova i uređenja enterijera poslovnih prostora, industrijskih objekata, stanova, lokala i brojnih drugih objekata.

Naš specijalizovani tim za poslovne enterijere sastoji se od eksperata za planiranje i dizajn enterijera i poslovnih prostora. Tokom celokupnog procesa rada naš tim pažljivo rukovodi zadatim projektom – od recenzije i procene aktuelnog prostora, preko (re)dizajna prostora prema vašim zahtevima i potrebama, do konačnog rezultata – savršeno prilagođenog enterijera.

Tokom svakog koraka u procesu poštujemo najviše standarde koji omogućavaju bezbedno izvođenje radova u realnom roku, prilagođavajući se pre svega vašim mogućnostima i finansijama.

Iskoristite maksimum svog prostora

Preuređenje vašeg kancelarijskog prostora bitna je stavka svakog uspešnog poslovanja. Bez obzira imate li premalo kancelarija, neiskorišćeni prostor ili nefunkcionalni radni deo, mi možemo učiniti da vaš prostor u potpunosti odražava vaš poslovni stil.

Kompletno rešenje

Naš posvećeni tim nadgledaće svaki aspekt obnove vašeg prostora, pazeći da budete obaveštavani o svim aktivnostima tokom projekta. U stanju smo da istovremeno organizujemo, isplaniramo i isporučimo finalni proizvod u svom punom obliku i tako zaključimo našu saradnju na najbolji mogući način.

Renoviramo dok radite

Deo našeg plana je da se svi radovi obavljaju bez ikakvog ometanja vašeg radnog okruženja, tako da možete nastaviti sa uobičajenim radom i aktivnostima.

Velika je odgovornost poveriti uređenje svog prostora nekoj trećoj strani, stoga težimo da blisko sarađujemo sa vama kako bismo postali deo vašeg tima.

Uvek na vreme

Preuređenje ili obnova kancelarija mogu biti stresni za vaše osoblje. Zbog toga postavljamo jasne smernice i osiguravamo da vašu novu kancelariju preuredimo u dogovorenom roku. Nakon završetka radova bićemo vam i dalje na raspolaganju, kako bismo bili sigurni da će se vaše osoblje prilagoditi svom novom prostoru i osećati se komforno u njemu.

Realizovani projekti

Dozvolite nam da Vase ideje sprovedemo u delo.

Referenca: „ENT MILLER je pokazao veliki profesionalizam i sposobnost razumevanja svih naših potreba i želja. Njihov rad i predlozi odražavaju izuzetno visok standard u obavljanju svih vrsta radova, gde se puno pažnje posvećuje detaljima. Takođe su pokazali da odlično razumeju industriju u kojoj posluju, i mi to izuzetno cenimo.“

Vojvođanska banka

saznaj više >>

LSC Belgrade

saznaj više >>

Nina media

saznaj više >>

Inovium neuro

saznaj više >>