Retail objekti

Trudimo se da ostvarimo sve Vaše zelje, pri čemu vodimo računa o tipu poslovnog prostora i njegovim prostornim mogućnostima.

Imajući u vidu da su objekti sa ovom namenom investicija za vas, mi veoma pažljivo osmišljavamo enterijer koji će pored svojih estetskih vrednosti biti i isplativa investicija.
Poštujući vaš planirani budžet, naš tim vam predaje opremljen prostor u kome lep dizajn i mnoštvo detalja na jedinstven način prikazuju vašu poslovnu delatnost.

Cilj nam je da vaš prostor bude funkcionalno mesto, koje pruža osećaj ugodnosti i gde ćete se osećati prijatno dok radite. Zato pažljivo biramo materijale i detaljno planiramo svaku fazu rada, ne bismo li vam isporučili vrhunski kvalitet u dogovorenom roku.
Uz to, svaku fazu izrade enterijera možete da pratite, jer svaki posao koji radimo, radimo u dogovoru sa vama, kako bismo na najbolji mogući način ostvarili vaše zamisli.

Klijent na prvom mestu

Izgradnja dugovečnih odnosa sa našim kupcima nam je veoma važna. Sa brojnim klijentima sarađujemo već duži niz godina, i zato nam svoje poverenje ukazuju uvek iznova i iznova. Mi smo otvoreni, direktni i fleksibilni. I iznad svega, sa nama je saradnja, po rečima zadovoljnih klijenata, izuzetno efikasna i uspešna.

Funkcionalnost i opremljenost

Cilj nam je da vaš prodajni objekat na najbolji mogući način prikaže vašu delatnost. Zato smo tu da obratimo pažnju na sve velike, bitne stvari ali i sitnice, koje će doprineti profesionalnoj i radnoj atmosferi u vašem objektu.

Iskustvo je naša snaga

Ovde smo da vas slušamo. Deo onoga što nas razlikuje je opseg u kome razumemo potrebe naših klijenata, kako bismo što bolje oblikovali iskustvo koje pružamo. Takođe, slušamo svaki komentar, ma koliko veliki ili malen bio, kako bismo sledeći put bili još bolji.

Realizovani projekti

Dozvolite nam da Vaše ideje sprovedemo u delo.

Referenca: “Ent Miller je naš dugogodišnji partner, u saradnji sa kojima smo opremili preko 20 naših prodajnih objekata širom Srbije. Kvalitet je presudan i zato se uvek opredeljujemo za saradnju sa partnerima od poverenja.” – Diopta

Banca Intesa

saznaj više >>

Sberbank

saznaj više >>