Ugostiteljski objekti

Neka Vas prostor govori o Vama, a nama prepustite pretvaranje Vaših kreativnih zamisli u realnost.

Prilikom adaptacije ugostiteljskih objekata, zbog njihove komercijalne namene, posebnu pažnju posvećujemo funkcionalnosti i izdržljivosti svih elemenata. Kreativnost našeg tima ogleda se u sposobnosti da ideje koje vam predložimo budu originalne, ali i u potpunosti prilagođene vašem objektu.

Objekti ove namene pružaju nam neograničeno polje za upečatljiva i funkcionalna dizajnerska rešenja. Kafei, restorani i klubovi moraju da odišu atraktivnošću i modernim duhom. Autorski pečat enterijera i kvalitetan nameštaj i oprema u potpunosti moraju da odgovore potrebama i željama investitora.

U zavisnosti od vaših zahteva, uslova sredine konkretnog tržišta i karakteristika samog objekta, mi vam možemo predložiti raznovrsne varijante opremanja i adaptacije prostora koje će osigurati dugoročan kvalitet i funkcionalnost vašeg ugostiteljskog objekta.

Maksimizujte svoj prostor

Pažljivo ćemo posmatrati kako vaše osoblje koristi trenutni prostor, i u saglasnosti sa tim predložiti novo funkcionalno rešenje.

Uredićemo vaš prostor i isporučiti opremu sa ciljem da vaši objekti dobiju najučinkovitiji izgled i vrednost za uloženi novac.

Komercijalna namena

Naš predani projektni tim nadgledaće sve aspekte dizajna vašeg prostora - od definisanja vaših zahteva, do dizajniranja prostora i isporuke opreme. To nam omogućava isporuku vašeg projekta i do 50% brže od pristupa sa više ugovarača. Mi ćemo se pobrinuti za sve, od nabavke nameštaja do ugradnje klima uređaja i ostale električne opreme.

Verujemo u potpunu transparentnost, tako da će vas projekt menadžer uvek rado obaveštavati o najnovijim dešavanjima u procesu rada.

Izbor nameštaja i opreme

Naš nezavisni interni tim će vam preporučiti, nabaviti i montirati odabrani nameštaj. Održavanje i servisiranje naše opreme se podrazumeva – pozovite nas i postaraćemo se da se sve potencijalne nepravilnosti isprave u što bržem roku.

Realizovani projekti

Dozvolite nam da Vaše ideje sprovedemo u delo.

Referenca: „ENT MILLER je definitivno oživeo naše zamisli i ispunio sva naša očekivanja. Mislim da ono što nas je privuklo jeste činjenica da su oni zaista sposobni da savršeno ukombinuju sve elemente i urede enterijer na izuzetno visokom nivou. Zato nije bilo teško opredeliti se za njih i ukazati im svoje poverenje.“

Tri šešira

saznaj više >>

Sokače

saznaj više >>

Kragujevac Plaza

saznaj više >>

Boutique 2

saznaj više >>